U nekoliko sam časopisa pročitala razne savjete o tome trebaju li se usne prije ruža obrubiti olovkom. Kada gledam žene oko sebe čini mi se vrlo ružno kada se vidi taj rub usana - posebno ako je olovka tamna. Što vi mislite o tome? 

Tamnija olovka za usne od boje ruža kojim želite obojati i naglasiti usne dat će donjem dijelu lica pomalo grub, strogi izgled i vizualno učiniti usne manjima. Školsko iscrtavanje usana slijedi! Dok Vam je svijetli korektor u ruci, obrubite usne s vanjske strane, te ih matirajte suhim puderom u prahu ili kamenu koji u potpunosti odgovara vašem pigmentu i tonu kože lica. Prema Vašoj želji kako da usne budu naglašene izaberite ruž, sjajilo, olovku za usne ili sve pomalo od navedenog. Najjednostavniji i najsigurniji izbor za olovku za usne je da olovka svijetlo oker-bež boje ili u boji koja se stapa s vašim prirodnim tonom usana. Izjednačite desnu i lijevu stranu donje i gornje usne a neka vam vodilja bude donji oblik i punoća usne. Takva olovka je, također, odlična podloga za sve ruževe i sjajila. Volite li šminkati usne s jače pigmentiranim mat ružem? Tada na početku šminkanja naznačite rub identičnom bojom olovke za usne kao što je i ruž. U slučaju da nemate isti ton boje olovke i ruža, preporučila bih da obojite usne olovkom koja je svijetlijeg tona od boje ruža.

Evo malog trika! Nakon šminkanja usana ružem, vratite se na olovku - lagano je utapkajte u ruž na sredini usana i još jednom ih obrubite. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

članak 1
tockica članak 2
članak 3
članak 4
članak 5
članak 6
članak 7
članak 8
članak 9
   
 
FILM KNJIGA
Lice u ogledalu
NOVINE ime NOVOSTI
web/Tessie
 
KNJIGA KNJIGA KNJIGAKNJIGA