HR/EN/DE

Imam vrlo tanke obrve i crveno-smeđu kosu. Svugdje sam tražila 
rješenje za popunjavanje obrva, no još ga nisam našla. Ne želim 
izgledati kao da imam velike umjetne nacrtane obrve.

Oblik i boja obrva u šminkanju lica stavljaju “točku na i“  vizualnom karakteru i ljepoti lica pogotovo pri naglašenom make-up-u očiju. Obrve koje čine gornji okvir lica, nakon kose koja uokviruje lice, mogu se naglasiti s olovkom za obrve ili sjenilima. Prvi će dati jak i uočljiv trag jer je pigment olovke za obrve masan za razliku od drugih koji su po svojoj strukturi suhi. Želite li da Vaše obrve budu prirodno iscrtane i naglašene na licu, posegnite za sjenilom bez sjaja čija se boja pigmenta u potpunosti stapa sa prirodnom bojom Vaših obrva. Iscrtajte ih, produžite i podebljajte, te im stvorite novi oblik. Igrajte se! Oblik obrva je bitan! Ovisno o obliku i boji obrva, licu možemo dati različite osjećaje: tugu ili veselje, možda strogost ili iznenađenost. One daju simetričnost te skladnost kada nam pogled padne na cijelo lice. 
U dekorativnoj kozmetici postoje sjenila baš namijenjena za uljepšavanje obrva. Ne nađete li odgovarajući ton u toj paleti sjenila, pregledajte klasična sjenila za oči bez imalo sjaja. 
Oprez sa čupanjem obrva jer nakon niza godina „rada“ na obrvama one prestaju rasti te se prorijede kroz godine! Oblik obrva mijenja se kroz modu, ali osobnost lica neka bude glavna misao vodilja ovog odgovora.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

članak 1
tockica članak 2
članak 3
članak 4
članak 5
članak 6
članak 7
članak 8
članak 9
   
 
FILM KNJIGA
Lice u ogledalu
NOVINE ime NOVOSTI
web/Tessie
 
KNJIGA KNJIGA KNJIGAKNJIGA