Imam vrlo svijetlu put. Još  nisam uspjela pronaći korektor ili 
puder koji mi ne stoje čudno. Sva šminka koju sam dosad isprobala 
je jednu nijansu pretamna za moju kožu. Ako je dovoljno svijetla ipak izgleda žućkasto ili blijedo jer imam ružičaste tonove. 
Imate li rješenje za "skandinavske" tenove?

Osmijeh, mlada damo! Rješenje je tu! Najsigurniji put do najboljeg pudera koji će u potpunosti odgovarati i Vašem pigmentu i tonu kože lica je da sve podloge uvijek isprobavate na vratu ili na tzv. „T-zoni“ lica. Nju čine središnji vodoravni dio svakog lica: čelo, nos, brada. U slučaju da isprobavate pudere na zapešću ruke teško da ćete pogoditi pravu boju pudera. 
Oni također znaju reagirati tako što će dati tamniji ton u odnosu na osnovnu boju samog preparata ako je koža lica izrazito masna. Krema koja se nanosi kao priprema za početak šminkanja trebala bi odgovarati vašoj dobi i tipu kože. Krivi odabir kreme može promijeniti ton podloge pudera. Obrazi su vam prirodno lagano rumeni? Nemojte da Vam oni određuju pigment kože po kojem ćete birati podloge. Pogledajte vrat i cijelo lice te odredite pigment. 
Onaj puder koji se ne vidi gdje ste ga utapkali biti će najbolji odabir! Zaustavite pogled na najsvjetlijem tonu korektora i koji je pomalo bijele ne boje pogotovo za tako svijetlu put kao što je Vaša. U slučaju da birate korektor koji je istog tona kao i puder teško da će on u potpunosti prekriti sjene na licu, akne ili podočnjake. Stvaranje Vaše dobre podloge glasi: izaberite puder koji se stapa sa Vašom bojom puti, najsvjetlijim korektorom sakrijte nepravilnosti na koži te sve to lagano matirajte svijetlim puderom u kamenu ili prahu. Sretno! P.S. Podloga se ne bi trebala primijetiti na licu već samo boje!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

članak 1
tockica članak 2
članak 3
članak 4
članak 5
članak 6
članak 7
članak 8
članak 9
   
 
FILM KNJIGA
Lice u ogledalu
NOVINE ime NOVOSTI
web/Tessie
 
KNJIGA KNJIGA KNJIGAKNJIGA